Friskgården Trondheim søker ny veileder/bedriftsveileder!

Arbeidsgiver: Friskgården
Stillingstittel: Veileder / bedriftsveileder
Søknadsfrist: 10.01.2019
Varighet: Fast

Som spesialist arbeidshelse skal du levere lærings- og mestringsprogram til så vel individ- som organisasjonsmarkedet. Du må være glad i mennesker, like å arbeide selvstendig, være systematisk, ha gode samhandlingsferdigheter, ha god arbeidslivskunnskap og et generelt samfunnsengasjement – med en bachelorutdanning som faglig plattform

Nye medarbeidere får 12 mnd videreutdanning med påfølgende sertifisering som en del av jobben. Forskning kan inngå i stillingen. Stillingene krever god evne til skriftlig og muntlig formidling, samt ferdigheter i å planlegge, lede  og begeistre

Stillingen / veileder skal jobbe med arbeidsrettet rehabilitering i spesialisthelsetjenesten, levere moderne bedriftshelsetjenester, resultatbasert sykefraværsoppfølging og lederstøtte for lønnsomt nærvær til arbeidslivet i Trondheim & Omegn

Søknadsprosessen foregår i 3 trinn
1. Søknad m CV innen 2019-01-10
2. Informasjonsmøte FG Trondheim 16. januar
3. Jobbintervju med aktuelle kandidater i uke 4 i januar
4. Tilsetting innen 31. jan
5. Oppstart grunnkurs arbeidshelse uke 6

 

Tiltredelse: 01.04.2019
Sektor: Privat
Sted: Trekanten – Vestre Rosten 81,7075 Tiller
Bransje: Forskning, utdanning og vitenskap,Helse og omsorg,HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
Stillingsfunksjon: HR, personal og rekruttering,Undervisning og pedagogikk / Veileder,Prosjektledelse

 

For elektronisk søknadsskjema, se annonse på Finn.no